Nøkkelinformasjon

Gokstad Akademiet Logo
Gokstad Akademiet Logo

Lærested

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

5.0

Semester

1

Studieform

Nettstudium

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

1. desember

Om studiet

Kurset henvender seg til de som vil lære å markedsføre virksomheten i sosiale medier, og hvordan de kan treffe aktuelle målgrupper og markedsføre produkter og tjenester på en målrettet måte. Kunnskap om markedsføring i sosiale medier krever oppdatert kompetanse for å oppnå ønsket resultat, målrettet og kostnadseffektivt.

Undervisningsopplegg

Utdanningstilbudet gjennomføres digitalt på den tiden deltaker selv ønsker å bruke og hver enkelt deltaker har sin egen progresjon. Varighet på gjennomføring for tilbudet er fleksibel innen tiden 01.06.2021 til 31.12.2021. Tilbudet kan kombineres med jobb.

Vi benytter den pedagogiske læringsplattformen Its Learning.

Tilbudet er i tråd med våre studieplaner som er akkreditert av NOKUT.

Opptakskrav

Tilbudet vil gi 5 studiepoeng, og har følgende opptakskrav:

Fullført og bestått videregående opplæring og/eller godkjent realkompetanse.

Opptaksinformasjon

Søknad skjer på våre nettsider: www.gokstadakademiet.no

Karrieremuligheter

De største kanalene i sosiale medier er i dag Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn og Twitter. Rundt 85 prosent av Norges befolkning er for eksempel aktive på Facebook. Sjansen er derfor stor for at bedriftens kundegruppe er representert blant disse. Dersom markedsføring i sosiale medier gjøres riktig, har man en unik mulighet til å bygge kjennskap til sin merkevare, og skape tillit til produktet eller tjenesten man ønsker å selge.

Markedsføring i sosiale medier er en ypperlig måte å tiltrekke seg nye kunder på. Deltakerne lærer hvordan de kan bygge gode relasjoner med målgruppene sine for å oppnå resultatene bedriften ønsker.
Dersom markedsføring i sosiale medier gjøres riktig, har man en unik mulighet til å bygge kjennskap til sin merkevare, og skape tillit til produktet eller tjenesten man ønsker å selge. Deltakerne lærer hvordan de kan skape interesse, skille seg ut og kommunisere med målgruppene på sosial medier.

Kvalifikasjon/tittel

Nettkurs