Nøkkelinformasjon

Gokstad Akademiet Logo
Gokstad Akademiet Logo

Lærested

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

5.0

Semester

1

Studieform

Nettstudium

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

1. desember

Om studiet

Kurset henvender seg til de som vil lære om strategier, teknologier, målgrupper, budskap og digital markedsføring i bedriftens salgsfremmende tiltak. Deltakerne lærer hvordan ulike markedsføringstiltak innvirker på bedriftens kunder, og hvordan de kan nå aktuelle målgrupper og markedsføre produkter og tjenester på en målrettet måte. Inbound marketing handler om å bruke ulike salgs- og markedsaktiviteter i et helhetlig perspektiv for å oppnå ønsket resultat, målrettet og kostnadseffektivt.

Undervisningsopplegg

Utdanningstilbudet gjennomføres digitalt på den tiden deltaker selv ønsker å bruke og hver enkelt deltaker har sin egen progresjon. Varighet på gjennomføring for tilbudet er fleksibel innen tiden 01.06.2021 til 31.12.2021. Tilbudet kan kombineres med jobb.

Vi benytter den pedagogiske læringsplattformen Itslearning.

Tilbudet er i tråd med våre studieplaner som er akkreditert av NOKUT.

Opptakskrav

Tilbudet vil gi 5 studiepoeng, og har følgende opptakskrav:

  • Fullført og bestått videregående opplæring og/eller godkjent realkompetanse.

Opptaksinformasjon

Søknad skjer på våre nettsider: www.gokstadakademiet.no

Karrieremuligheter

Koronautbruddet, og nedstegningen av Norge 12. mars 2020, har medført at mange bedrifter og bransjer har mistet sine kunder. Det vil derfor være viktig for disse å kunne selge og markedsføre sine produkter/tjenester for igjen å opparbeide seg på markedet. For mange handler det også om å få kompetanse til å bruke nye metoder og løsninger i salgs- og markedsføringsarbeidet.

Kompetanse innen salg og markedsføring har meldt seg som et sterkt behov for mange bedrifter. Bedriftene må tenke nytt, og i mange tilfeller også treffe kundene på nye, digitale arenaer.

Mange bedrifter har levd av sine faste kunder, og derfor ikke oppdatert sin kompetanse innen salg og markedsføring. Men nå, etter koronautbruddet, opplever de at de må gjøre tenke nytt og skaffe seg oppdatert kompetanse for å opparbeide kunder og markedet. Salg og markedsføring på digitale plattformer vil være aktuelt for mange virksomheter.

Kvalifikasjon/tittel

Nettkurs