Nøkkelinformasjon

Gokstad Akademiet Logo
Gokstad Akademiet Logo

Lærested

Nivå

Fagskolestudium

Studiepoeng

5.0

Semester

1

Studieform

Nettstudium

Studietempo

Deltid

Søknadsfrist

1. desember

Om studiet

Kurset henvender seg til de som ønsker å jobbe med digital markedsføring. Deltakerne får en grunnleggende innføring i hvordan man jobber med markedsføring, annonsering på digitale flater, kampanjer og analyser. Kurset gir kunnskap om hvordan man bruker digitale verktøy i markedsføringen for å oppnå best mulige resultater.

Undervisningsopplegg

Utdanningstilbudet gjennomføres digitalt på den tiden deltaker selv ønsker å bruke og hver enkelt deltaker har sin egen progresjon. Varighet på gjennomføring for tilbudet er fleksibel innen tiden 01.06.2021 til 31.12.2021. Tilbudet kan kombineres med jobb.
​​

Vi benytter den pedagogiske læringsplattformen Itslearning.
Tilbudet er i tråd med våre studieplaner som er akkreditert av NOKUT.

Opptakskrav

Tilbudet vil gi 5 studiepoeng, og har følgende opptakskrav:

  • Fullført og bestått videregående opplæring og/eller godkjent realkompetanse.

Opptaksinformasjon

Søknad skjer på våre nettsider: www.gokstadakademiet.no

Karrieremuligheter

Digitalt salg og markedsføring – relevant som aldri før.

Alt hva som har skjedd etter 12. mars 2020, har ført til at digital markedsføring og kommunikasjon aldri har vært mer relevant enn nå i disse dager. Alle virksomheter forstår viktigheten av å digitalisere sin markedsføring og kundekontakt. Kompetanse innen digital markedsføring og kommunikasjon har meldt seg som et sterkt behov for mange bedrifter. Netthandelen er en av bransjene som opplever vekst i disse tider, og bedrifter må treffe kundene på nye, digitale arenaer. Bedrifter opplever at de må gjøre sitt for å henge med og skaffe seg denne kompetansen. Det utvikles nye måter å tilpasse seg kunden på. Dette åpner også muligheter for personer med denne type kompetanse.

Kvalifikasjon/tittel

Nettkurs