Work At Music - laptopmusiker (vår) favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

Et halvt år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Ønsker du å produsere musikk eller spille i band? Hva med begge deler? På denne linja får du muligheten til å produsere, polere, promotere og fremføre musikken din live - hele året!

Laptoplinja er linja for deg med producer-spiren i magen, med visjoner om å komme deg ut av soverommet og opp på en scene! Enten du bare produserer, eller kan spille flere instrumenter - nettopp har startet, eller holdt på i mange år – så er dette en linje hvor du vil få utdype deg i DIN musikksjanger, DITT uttrykk og DIN sound!

Folk har en oppfatningen om at producere bare kaster tilfeldige samples i en tilfeldig rekkefølge, og deretter trykker play når gigger. Det, gjør vi ikke her.

Laptoplinja har primært fokus på å lage låter, sound designe, mikse, mastre, promotere og klargjøre musikken din til distribusjon. Deretter fokuserer vi på at du skal utvikle din egen nisje, og hvordan du går frem for å skape ditt eget liveshow og varemerke.

Her har vi definert Laptop som det instrumentet det virkelig er, nemlig verdens mest allsidige instrument!

Utover året vil du derfor få sjansen til å spille i band, ”Collabe” med mennesker på andre siden av kloden og mye mer. Målet er å fremføre musikken din på en scene, enten du velger å jobbe solo eller i større besetninger.

Vi samarbeider også med de andre linjene på Toppen, for eksempel vil du sammen med linja Sceneproduksjoen – få føle på hvordan det er å spille fremfor publikum med en knallsterk rigg og team av lyd og lys entusiaster i ryggen.

Kort oppsummert vil ett år på laptopmusikerlinja dreie seg om å finne ditt eget uttrykk, lage din egen musikk, promotere, polere, gi ut og fremføre.