Idrett ALT (vår) favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

Et halvt år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Frister det med flere ønsker på en gang?? Denne linja serverer et mangfold av idretter kombinert med tilpasset individuell trening. Her får du en allsidig hverdag og masse moro.

ALLSIDIG trening er stikkordet for denne linja. I løpet av våren får du med deg en mengde forskjellig, både på linja og sammen med de andre elevene på skolen. Vi legger vekt på stor variasjon i undervisningen, noe som gjør at vi aldri har det kjedelig. Du får trene og holde deg aktiv hver dag. I tillegg får du stifte bekjentskap med minst en ny idrett hver uke. Innholdet spenner fra tradisjonelle ballidretter som volleyball og innebandy, til introduksjon i mindre kjente idretter som boksing, ridning, kampsport , E-sport og mange, mange flere.

Vi bruker også tid på å være sosiale, ha det trivelig og gjøre ting sammen med andre linjer på skolen. Noe gjør vi i timene, og andre ting finner vi på i helgene eller om ettermiddagen. 

Turer

Treningsopphold i Spania, på La Santa. Mulighet til å dra sammen med Fotball-linja til Hertha Berlin. Mange lokale turer på Helgeland. Ski-/alpintur til Hemavan, en av Sveriges beste skidestinasjoner.

Mer om linja finner du på heimesiden 

Idrett ALT