Nøkkelinformasjon

Om studiet

Med fokus på e-sport lager StreamTeam moderne TV-produksjon. Rigg studio, planlegg sending, vær kommentator og bli med i crewet som streamer direktesendt e-sport. Utvikling gjennom praktisk arbeid.

Vi svarer gjerne på spørsmål og du finner elever og lærer tilgjengelig på Discord . Følg oss også på Twitch for å se mer av hva som kan vente deg gjennom et år på StreamTeam!

På StreamTeam ønsker vi å få frem det beste i hverandre slik at vi som crew kan prestere det lille ekstra som trengs for å lage en god stream . Du får mulighet til å utfordre kreativiteten når et nytt konsept skal bli til,  og trimme hjernen på å løse tekniske utfordringer . Målet er det samme hver gang: Å ha det gøy samtidig som streamen blir bedre! 

Bak kamera
Alt begynner med en idé . Kanskje en turnering i CS:GO? Det er mange ting å planlegge og forberede. Lagene skal deles inn. Server må settes opp. Studio skal rigges og lyd og lys må fikses. Kanskje filme noen spillerintervju før kampen? Ta bilder av alle deltakere, designe overlay og mye mye mer! Når sendingen er igang, er det høyt tempo og mange beskjeder på tvers av rommet. Kamera må flyttes, lyden justeres og grafikken skal ut på streamen .

Foran kamera
Favoritt T-skjorta er tatt på. Det er bare minutter igjen til du er live . Notatblokka med morsomme ordspill og laginformasjon leses over en siste gang. Som programleder sørger du for at minuttene til kampstart er så innholdsrike at ventetiden for seeren føles kort. Så setter du over til dagens kommentator . Nå handler alt om å være historieforteller som gjør kampen spennende selv om stillingen kanskje sier noe annet. Jobben din er å underholde og veilede seeren gjennom turneringen.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.