Sport & Outdoor: Australia - New Zealand favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Linjen som oftest er på tur. Her får du oppleve vill og vakker vestlandsnatur. Ny kunnskap, nye utfordringer, allsidig trening og ulike ballspill. Fantastisk hovedtur til Australia og New Zealand!

 

 

  • Idrett: Idrettsglede står sentralt hos oss, og vi har det utrolig gøy uansett hva vi driver med! Vi er innom volleyball, fotball, innebandy og badminton, og kanskje blir du kjent med nye idretter som lacrosse, baseball eller frisbeegolf. Videre får du testet ut klatring (bl.a. brattkortkurs), orientering, ishockey, og du får god mulighet til å utvikle din kunnskap om styrke – og utholdenhetstrening.
  • Friluftsliv:
    Innholdet er variert og spennende, og fantastiske opplevelser venter på rekke og rad! Du får oppleve noe av det beste Vestlandet har å by på, som elvepadling i Voss, bretur på Folgefonna og en nydelig tur til Trolltunga. Det blir turer både til fots og med ski på bena, og overnattinger under åpen himmel, telt eller i DNT-hytter i fjellheimen.
  • Fasiliteter:
    Vi er veldig stolt av fasilitetene vi kan tilby, hvor vi har egen gymsal med klatrevegg, basseng og badstu. På skolen finner du også et flott treningsrom, CrossFit-rom og fotballbane, og alt er tilgjengelig for deg til seint på kveld!
  • Hovedturen vår går til Australia og New Zealand. Du får også tilbud om skoletur til Israel og Jordan.

Ønsker du å oppleve alt dette? Har du lyst til å sprenge grenser? Ønsker du å utvikle nye ferdigheter og utfordre deg selv? Har du lyst på et aktivt og annerledes år? Da er du velkommen til et år fylt med aktivitet, opplevelser og vennskap for livet!

Du kan lese mer om linjen her