Foto din stil favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Vi videreutvikler din unike måte å se verden på og gir deg verktøyene til å uttrykke hvem du er. Bli kjent med kameraet, deg selv og fotografiet gjennom ulike aktiviteter og en fantastisk studietur!

Vi tilbyr de riktige omgivelsene og verktøyene for å utvikle ditt uttrykk og bildeforståelse. Fotografering handler i størst grad om det å se og det er kun du som ser verden på din måte.

I mørkerommet kan dere eksperimentere med analoge teknikker og Adobe foto-pakken følger naturligvis med. Vi har en god fotoskriver og klasserommene samt studio er naturligvis åpent også på kveldstid om inspirasjonen skulle slå til.

Gjennom utstillinger og design av egne fotobøker får vi dele bildene med et publikum. Eksperimentering og leking er også viktig. Har dere noen gang bygget et Camera Obscura? Eller et pinhole kamera? Vi leker mye og lærer mye som et resultat

I elevstyrt uke tar dere selv styringen. Kanskje blir det en road trip? Egen utstilling? Dere bestemmer og vi veileder.

Vårt mål er å utvikle den klart beste linja i landet for den fotointeresserte. Dette er stedet for nye ideer og utforsking av hvem man er og hvordan uttrykke dette.

Vi drar på en fantastisk studietur til San Francisco og New York som gir deg mulighet til å teste ut det du har lært gjennom året, og etter ett år sitter du igjen med en god portfolio om du skulle studere videre, mye ny kunnskap og magiske minner.

Instagram: skognfhsfoto

Intervju med elever:

Thea Jødahl Larsen

Bendik Haug Jacobsson