Trening, friluftsliv, reise favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Kom i form, og få fantastiske opplevelser med kajakk, dykkemaske, joggesko, sovepose og pulsbelte i variert Sørlandsnatur, i idrettshallen, eller i treningsstudio. Bli med på treningscamp i California

 

Ikke sitt inne når alt håp er ute! Vi kommer i knallform i vakker skjærgård og variert Sørlandsnatur. I tillegg reiser vi på treningscamp i selveste Los Angeles, California! Lyst på enda mer reising? Bli med på en av våre andre studieturer i tillegg da vel!

Dediker et helt år til trening og friluftsliv! Vi kommer i vårt livs form samtidig som vi nyter fantastiske naturopplevelser i vakker skjærgård og variert Sørlandsnatur sammen med gode venner. Det er tre ting på én gang det - full pakke, med andre ord! Vi drar på tur på fjellet, i skogen og selvfølgelig på sjøen, samt treningscamp i Los Angeles, ved de verdensberømte og vakre California beaches og i the Valleys. Alle jobber aktivt med å skape et engasjerende, skapende og trygt miljø i klassen. I løpet av året får du utstyr du kan bruke fritt etter undervisning i vakker natur som ligger 20 meter fra soverommet.

Fysisk aktivitet, flotte folk og fantastiske naturopplevelser - hjertelig velkommen til oss på trening, friluftsliv, reise!