Seil, surf, kite, reis favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Bli en komplett seiler! På Risøya finner du landets beste utstyrspark og fantastisk forhold for seiling rett på utsiden av soveromsdøra. Studiereiser med seiling i Kroatia og surfing i Marokko.

Vind, vann og venner! Dette er linja for deg som er glad i havet og som har lyst til å utfolde deg i dette fantastisk elementet. Risøya ligger med vann på alle kanter og innbyr til lek, utfordringer, mestring og glede. Vi har lang tradisjon med sjøfag på skolen og kan med stolthet si at vi har det bredeste og mest komplette tilbudet i Norge. Utenom havet er makraméloftet vårt varme og hyggelige klasserom. Her nyter vi bål i peisen og flott havutsikt fra våre store sofaer. Vi reiser på hele fire spesialiserte linjeturer: Kitecamp - vann i Sør Sverige, seilkurs på 45 fots båter i Kroatia, bølgesurfing i Taghazout - Marokko og kitecamp - snø på Hardangervidda Tilbudet på linjen er utviklet over mange år og læreren har meget stor kompetanse og erfaring.

Er du en allerede erfaren seiler som søker nye utfordringer, eller er du en landkrabbe som ønsker å teste livet ute på bøljan blå? Hos oss er det rom for deg, uansett nivå.