Reise, livsstil, helse favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Fullt. Det kan bli en ledig plass senere, så du kan stå på venteliste. Kanskje linja Trening, Friluftsliv og Reise, eller en av våre andre linjer hvor det fortsatt er ledig, er noe for deg?

 

Dette er linja for deg som er opptatt av både indre og ytre helse! Vi lærer å lage sunn og god mat, vi kommer i form både ute og inne, og vi tar vare på både oss selv og andre. Treningen er variert og moro; den består av både crossfit og yoga, styrke og utholdenhet. Vi er opptatt av å ha et tydelig helsesperspektiv, derfor er vi opptatt av hva slags trening og mat som er bra for kroppen. Velvære og avslapning er tett knyttet sammen med god helse; derfor reiser vi også på spa. Er du glad i å ta vare på andre? På denne linja får du aktivitetslederkurs, et trenerkurs fra Norges Idrettsforbund, støttekontaktkurs og badevaktkurs med førstehjelp.

Hjemme på Risøya får du en sunn og aktiv hverdag, og du kan boltre deg på skolens egen øy, med 3000 meter strandlinje!!

Du kan bruke alt av utstyr på fritiden; basseng, badstu, splitter ny idrettshall og treningsrom, kajakker, seilbrett og båter, og enda mer!

Utover de tre reisene inkludert i linja, kan du også delta på spennende og gode studiereiser, til Maldivene, Kroatia og London!

Les mer om linja på vår hjemmeside!