Nøkkelinformasjon

Om studiet

En sjeldent kul linje hvor det jobbes på små og store flater med stencil, graffiti, maleri, paste up, fortauskunst og street print. Vi får mange oppdrag; vegger, underganger, biler og siloer.

Selv om vi ser på verden som vårt store lerret, vil dere også få lære hvordan dere lager blindramme og spenne opp lerret.

Ellers reiser vi til byer og steder hvor vi kan få inspirasjon eller aller helst male en vegg eller to.

Nyttig informasjon

Her får du lære mange teknikker, men du står fritt til å velge din stil og ditt verktøy. Vi liker at du jobber STORT! Stort er fint, stort er flott!

Studietur

Om høsten drar vi til Berlin, der vi bla. besøker vi Urban Nation galleriet, går på gatekunstsafari og ikke minst maler på Berlin muren!

Etter jul drar vi to uker til varmen i Cuba og besøker kunstkvartaler, store kunsthaller, opplever Cubas fantastiske strender, kommer tett på folket og deres kultur og levesett. Og her får vi male sammen med sammen med Cubanske gatekunstnere i Havanna.

Ellers vil vi søke opplevelser i byer her i Norge for å møte andre andre gatekunstnere, se på gatekunst og gjerne male noe også.

Våren 2021 flytter vi hele skolen til Tenerife for en uke med surfing, maling i ruiner, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.