Nøkkelinformasjon

Om studiet

Bli med på studietur til Nepal, et lite eventyrlig kongerike på sørsiden av Himalaya! Besøk også en av Norges mest kjente reisemål - Lofoten. Dette er bare en bit av hva Reiseliv - natur vil by på.

Vi besøker kjente og ukjente reisemål i Norge for deretter å sammenligne dette med ett europeisk reisemål. Du får lære mye om forskjellige opplevelsesreiser knyttet til natur. Dette kan være fjell-og skog både sommer og vinter, brevandring, klatring, stjernetitting, kanopadling, kulturattraksjoner og gardsturisme.

Du må like å være ute i naturen og prøve nye ting, men du trenger ikke å være verdensmester. Vi har tett samarbeid med reiselivsnæringa og lokalmiljøet.

Sammen skal vi utforske hva som skal til for å være en aktiv reiselivsdestinasjon.Det vil bli både praktisk og teoretisk arbeid. Kanskje vurderer du å jobbe med eller studere reiseliv senere?

Her får du en unik mulighet til å lære om en spennende bransje i vekst, og oppleve noe av det reiselivet har å by på.

Fellestur til Tenerife der surfing, fjellturer, sandvolleyball og fellesskap står høyest.

Ringebu FHS er en aktiv skole med mange valgfag innen trening, sport og kreativitet.

Vi er frivillige under «World Cup» i Kvitfjell. Du får et unikt innblikk i hva som skal til for å arrangere store sportsarrangementer og du får årskort i alpinbakkene Hafjell og Kvitfjell som takk for hjelpen. 

For mer informasjon, besøk denne siden; https://reiselivnatur.com

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.