Nøkkelinformasjon

Om studiet

Høyt og lavt, opp og ned - vi undersøker og lærer gjennom erfaring, hva naturen byr på av utfordringer. Sammen utfordrer vi oss selv og kjenner på mestring i klatreveggen eller på surfebrettet.

Vi besøker kjente og ukjente reisemål. Du får lære om opplevelsesreiser knyttet til natur. Dette kan være i fjell og i skog både sommer og vinter, klatring, stjernetitting, kanopadling, surfing, kulturattraksjoner og gardsturisme.

Du må like å være ute i naturen og prøve nye ting.  

Sammen skal vi utforske hva som skal til for å være en attraktiv reiselivsdestinasjon. Vi har tett samarbeid med reiselivsnæringa og lokalmiljøet.Teorien knytter vi opp til praksis og bakgrunn for det vi gjør. Kanskje vurderer du å jobbe med eller studere reiseliv senere?

Her får du mulighet til å lære om en spennende bransje og gjøre egne erfaringer med noe av det reiselivet og naturen kan å by på.

Om våren drar hele skolen til Tenerife der surfing, fjellturer, sandvolleyball, bading og fellesskap står høyest.

Ringebu FHS er en aktiv skole med varierte valgfag innen praktiske fag, trening og kreativitet.

Vi er med som funksjonærer under «World Cup» i Kvitfjell. Der får du et godt innblikk i hva som skal til for å arrangere store sportsarrangementer og du får sesongskort i alpinbakkene Hafjell og Kvitfjell som takk for hjelpen. 

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.