Nøkkelinformasjon

Om studiet

Jibbing på ski og snowboard i noen av landets beste parker. Med kort reisevei til Hafjell og Kvitfjell har vi mulighet til å kjøre opp til 4 dager i uken. Kvitfjellparken ble kåret til ÅRETS PARK 2018

Vi har parkene nesten for oss selv, god plass og elementer for alle nivå. Vi bygger bc-kickere for å lære nye triks, og øver på rails i skolens egen railpark.

På studieturen til Absolut Park i Østerrike lærer vi nye triks i en fantastisk park. Med elementer for alle ferdighetsnivå får alle noe å bryne seg på. 
Om høsten trener vi mye turn og trampoline på skolen, er på rafting i Sjoa, stisykling i Trysil, går slakkline og hopper fra stupetårn i Hamar.


NYTTIG INFORMASJON

Linja er for deg som ønsker å lære parkkjøring på ski eller brett. Det er ingen ferdighetskrav, og målet er at alle skal lære noe nytt og kjenne på mestringsfølelsen. Vi er med som funksjonærer under Worldcup i Kvitfjell, der vi tjener inn sesongkortet. I løpet av skoleåret holder vi trener 1 kurs i Freeski som alle får kursbevis på.

STUDIETUR

Ett av årets høydepunkter er studietur til Absolut Park vinteren 2021. Her venter en stor park med elementer i alle vanskelighetsgrader.

Høsten består av tur til Juvass eller stisykling i Trysil og mange spennende aktiviteter. I løpet av vinterhalvåret har vi ukestur til en Nordisk Skidestinasjon.

Våren 2021 flytter vi hele skolen til Tenerife for en uke med surfing, sandvolleyball, sykkelturer og andre aktiviteter.

Velkommen som jibber.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.