Nøkkelinformasjon

Om studiet

For deg som vil lære mer om trening for å bedre egen helse og prestasjon eller for å kunne lære andre om trening og helse! En vesentlig del av linjen er indonesisk kultur og reisen til Bali

Linjen vil lære deg det mest grunnleggende om trening og coaching og vil gi  kunnskap og erfaring til de som vil optimalisere egen form og til de som er interessert i å bli PT (Personlig Trener).  Etter endt skoleår er det mulighet å ta en egen prøve for å bli sertifisert som personlig trener igjennom Europe Active & Europe Register of Exercise Professionals og dermed kan søke jobb som PT.

Reisen til et u-land som Indonesia med Bali har vi troen på at man i større grad vil kunne bli et reflekterende globalt menneske som også vil åpne opp sitt sinn og forståelse for mennesker som ikke har de samme muligheter som i velferdsstaten Norge. Man opplever fattigdom, forsøpling og forurensing og hvordan mennesker i u-land oppfatter og handler i forhold til dette. Ved å oppleve en helt annen kultur forventer vi at ny forståelse og kunnskap åpner øynene til elevene og gjør dem i stand til å bli bevisst på utfordringer vi har i fremtiden.

På Bali har vi vi også et unikt samarbeid med det profisjonelle treningssenteret Pronoia Hospitality som sikrer at vi får tatt vare på det faglige kravene i forhold til PT-linjeinnholdet. Her er det et internasjonalt og godt faglig miljø som vil føre til inspirasjon og god læring.

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.