Nøkkelinformasjon

Om studiet

Lofoten byr på en helt unik kombinasjon- hvite surfestrender og reale skifjell. Her handler det om sterke opplevelser, gode venner, og minner for livet.

FOR DEG SOM VIL:

• lære å beherske surfe- og skiferdigheter og ta steget videre
• være mest ute på bølgene i Norges surfeparadis
• kjøre på ski i en magisk fjellverden
• få en smakebit av havkajakk og kiting

Surfing & ski gir deg
en av verdens mest eksotiske surfespotter og noen av Norges flotteste skifjell til klasserom. Du får maksimalt med surfetid og unike skiopplevelser.

Surfeparadiset Unstad
har de siste årene tiltrukket seg surfere fra verden over. Her får du oppleve Lofoten Masters på nært hold. Vi boltrer oss i det villeste av Lofotens natur, og blir liten under fjell som stuper loddrett ned i den klare, grønne sjøen.
Friluftsliv og vennskap

I tillegg får du alt det andre Lofoten har å by på for den som liker å være ute i naturen.
Vi søker ettertanke og refleksjon i friluftslivet. Gjennom ukene på høsten har vi base camp på Unstad, hvor vi bor i telt og lavvo. Vi slapper av, lager god mat og nyter solnedgangen sammen. Vi prøver oss også på havkajakk i Lofotens ville skjærgård. På vinteren er vi mest mulig ute sammen på fabelaktige skiturer og får oppleve en snøkledt tindeverden som våkner til liv ved soloppgangen. Vi svinger oss også innom Riksgrensen. På våren er vi i Lofoten og tester ut kiting, sammen med surfing, havkajakk og vårskikjøring

Til vårt inspirasjonsgalleri >>>

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.