Nøkkelinformasjon

Om studiet

Norge: Rafting, kano, kajakk, teltliv, skikjøring, klatring, fisking, sykling, vindsurfing, grottetur m.m. Maldivene: Snorkling, surfing, vindsurfing og kiting. Ingen krav til forkunnskaper på linja.

Friluftsliv i trygge rammer!

Kan du tenke deg å prøve nye friluftslivsaktiviteter sammen med andre som heller ikke har så mye erfaring?

Har du lyst til å være litt mere ute i naturen? Kan du snu uten at du har vært helt oppe på toppen eller hvis været blir for dårlig? Tenker du noen ganger at alle de andre sikkert er sprekere enn deg? Klarer du å vente på en som henger litt etter?

Syns du det går an å nyte naturen uten at alt må skje i racerfart? Har du lyst til å komme i bedre form? Vil du være med på å planlegge opplegget for skoleåret og ha medbestemmelse på hvilke turer og aktiviteter vi skal gjennomføre?

Drømmer du om å reise til et varmt og eksotisk sted? Et sted med deilige sandstrender, palmesus og glassklart vann? Et sted hvor du kan drive vannaktiviteter i et eventyrlig landskap sammen med gode venner?

Turen til Maldivene består blant annet av snorkling, vindsurfing, vannscooter, kajakkpadling, seiling, beachvolleyball og strandliv. Det er også muligheter for å ta PADI dykkerkurs.

I tillegg drar hele skolen på en felles avslutningstur på slutten av året.

Frister det? Da er dette linja for deg!

Se fredly.fhs.no for mer informasjon om Friluftsliv - Beginner

Har du spørsmål om Korona? Les her!

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.