PERSONLIG TRENER - Utøver og trener favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

PILATES, MASSASJE & YOGA
Treningsglede! Personlig trener og kickboksing. Tid for egentrening, selvinnsikt og instruktør rollen. Studietur til Bali med trening, kultur og gode opplevelser.

Denne linja henvender seg til alle som er interessert i trening, helse, ernæring og anatomi. Linja gir et solid grunnlag for deg personlig til gode treningsvaner og kosthold. Kunnskapen du får kan du bruke i kombinasjon med personlig videreutvikling innenfor dans, akrobatikk eller idrett. Det vil bli satt av godt med tid til egentrening og egenutvikling innenfor de områdene du selv vil prioritere.

Vurderer du et yrke innenfor disse områdene, vil året gi deg et godt grunnlag for å vurdere om dette er noe for deg. Den brede tilnærmingen denne linja har til hele feltet gir deg et solid grunnlag for å gå videre med utdannelse innenfor idrett, trening, helse, rehabilitering, ernæring og kosthold.

Vil du ha et sosialt og kreativt år med nye opplevelser og ny inspirasjon? Liker du å være fysisk aktiv og nysgjerrig på ditt potensiale som trener. Da er PT-linja noe for deg! Du vil utvikle deg gjennom treningsmetodene og få kunnskap om hva som skal til for å bli en god instruktør. Du vil være med på elevpraksis i treningsstudio og få erfaring med massasje på skolen.

Linja vil arbeide systematisk i treningsstudioer, i Pilatesstudioer, med massasje og med yoga. Det er satt av tre timer de fleste dager til linjetid. En dag i uka er hele dagen satt av til linjetid. En lang rekke temaer innen de ulike feltene vil bli berørt. Samlet vil dette året bl.a. gi en av de bredeste innføringene i Pilatesfaget her i landet.

Les mer om PT-linja!