MUSIKAL - Dans, sang & teater favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

DANS, SANG & TEATER -
Jobb som artist hele året. Du lærer skuespillerteknikk, stemmebruk, sangteknikk, showdans og stepp. Vi setter opp forestillinger og konserter i samarbeid med andre linjer.

18 timer hver uke er satt av til å jobbe med grunnleggende teknikk innenfor teater, sang, dans, scene, oppsetninger og prosjektarbeid; alt du trenger for å bli musikalartist!

Vi vil at du skal utvikle deg, bruke talentet ditt og strekke deg enda lenger. Finn ut hvilke områder du vil utvikle deg innenfor og oppdag nye talenter hos deg selv. Det er både tid og rom for øving og egenutvikling. Uansett om du skal utdanne deg videre innenfor feltet eller skal gjøre noe helt annet, vil du ha stort utbytte av det du lærer på Musikallinja vår.

Vi starter året med grunnleggende teknikk der målet er å bli trygg på scenen som danser, skuespiller og sanger. Vi improviserer og bruker mye lek sammen med mange andre innfallsvinkler til fagene. Du vil kjenne at du utvikler deg, du vil kjenne på magien som oppstår gjennom opplevelser på scenen og du vil få en forståelse for prosesser og produksjoner innenfor musikalområdet. I løpet av året har vi flere oppsetninger, konserter og framvisninger både internt på skolen og forestillinger som er åpne for publikum. Flere av prosjektene våre gjør vi i samarbeid med de andre linjene.

Alle våre lærere har både erfaring og utdannelse innenfor fagfeltene. Mye av undervisningen foregår i Blackbox. Denne salen har topp moderne utstyr innenfor lyd og lys. Her har vi alle muligheter til å jobbe systematisk med alle sider av faget. I tillegg har vi et eget klasserom, stort lager med kostymer og ulike øverom som er tilgjengelige døgnet rundt.

Les mer!