Friluftsliv Ingen grenser favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

En bo og fritidslinje for deg som er glad i friluftsliv. Bli del av et inkluderende fellesskap der du får mange nye opplevelser, oppleve mestring, sosial trening og personlig utvikling.

Friluftsliv Ingen 
g
renser

Dette er en bo og fritidslinje for utviklingshemmede og andre med behov for et tilrettelagt opplegg. Skolen har en sovende nattevakt, men vi har ikke helsepersonell.

Har du lyst til å ut på tur, sove ute i telt, se nordlyset danse på himmelen, gå på tur med hunder og kjøre hundespann, prøve kano og kajakk, lage mat på bål og få mange nye venner? Her får du det og mye mer. Ta sats og bli med på et uforglemmelig og lærerikt år! 

Du vil få øve deg på å bli mer selvstendig, bo sammen med andre ungdommer på internat, og ha ansvar for å holde ditt eget rom ryddig, rent og koselig. Her vil du også fort lære at klærne dine ikke vasker seg selv.  

Vi er en friluftslivs-folkehøgskole, så du vil også lære mye om å være på tur, kle deg og å pakke sekk. Skolen og området rundt er også godt tilrettelagt for allsidig idrett, musikk/band og andre aktiviteter. Du får ta del i et inkluderende fellesskap og vil få mange andre å dele opplevelsene dine med. 

Mål

  • Bli mer selvstendig og klare seg på egenhånd. 
  • Bli bedre rustet for et selvstendig liv i samfunnet. 
  • Få kompetanse og mestringsopplevelser innen grunnleggende friluftsliv. 
  • Sosial trening. 
  • Personlig utvikling.

Tror du dette er noe som passer for deg? Ta kontakt med skolen.

Mail:    post [at] altafolkehogskole [dot] no

Tlf:      78449140 

Hilsen alle oss på Alta Folkehøgskole!