Nøkkelinformasjon
Nivå
FagskolestudiumStudiepoeng
5.0Semester
1
Studieform
NettstudiumStudietempo
DeltidSøknadsfrist
15. juniOppstartsdato
HøstGodkjenninger
- Nokut
Om studiet
Våre moduler er utdrag av ordinære studieløp ved Fagskolen i Viken, studiested Geilo. Modulene er nedskalert og tilpasset bransjens behov.
Alle modulene kan du ta selvstendig og i vilkårlig rekkefølge.
Målet vårt er at du i fremtiden kan ta en sammensatt fagskolegrad.
I kurset Restaurantledelse får du kunnskap om restaurantdrift fra et ledelsesperspektiv. Kurset berører viktige fokusområder fra Riksavtalens og AML bestemmelser, bedriftskultur- og serviceledelse, til HR- og personalledelse, til konseptutvikling og merkevarebygging.
Innhold
- Har kunnskap om hva det innebærer å drive en restaurant og hvilke økonomiske og konseptuelle utviklingsmuligheter bransjen har ved utøvelsen av profesjonell drift.
- Kan anvende verktøy til modellering og analyser av planlegging og drift av restauranter, herunder vaktlister, forbedringsprosesser, roller og funksjoner.