Nøkkelinformasjon
Nivå
Høyere fagskolegradStudiepoeng
120.00Studieform
Undervisning ved lærestedet, nettstudiumStudietempo
Heltid, deltidSøknadsfrist
15. aprilGodkjenninger
- Nokut
- Lånekassen
Velg alternativ
Geilo
Antall semester
4Opptakskrav
F-REI-HRE0001Studiested
GeiloAntall studieplasser
35Søknadskode (SO)
1631-22Geilo, nettbasert, samlingsbasert
Antall semester
8Opptakskrav
F-REI-HRE0001Studiested
GeiloAntall studieplasser
35Søknadskode (SO)
1631-23Om studiet
Som leder i hotell- og restaurantbransjen vil du alltid ønske deg «fullt hus». Kundene skal gjerne stå i kø for å komme til nettopp deg. Hva gjør du for å lykkes med dette? Hvordan skal du drive lønnsomt? Hva må du kunne for å lykkes i jobben din? Fagskoleutdannelse i hotell- og restaurantdrift gir deg svar på dette.
Fagskole utdannelse i hotell- og restaurantdrift gir deg en faglig plattform for moderne ledelse av hotell- og restaurantdrift. Er du glad i å jobbe med mennesker og service, er dette utdanningen for deg. Studiet konsentrerer seg om kundebehandling, salg og markedsføring og måten man utvikler konkurransedyktige hotell- og restaurant bedrifter på.
Som leder i hotell- og restaurantbransjen må du i tillegg til å forstå gjestene og konkurrentene også forstå moderne inntektsstyring. Dette er fagområder vi vektlegger i dette studiet. Du får kunnskap om planlegging, drift og ledelse samt økonomi, kapasitetsstyring og prissetting – kort fortalt hvordan du driver mest mulig lønnsomt.
Dette studiet er utviklet av Fagskolen i Viken i samarbeid med reiselivsnæringen for å møte disse nye utfordringene.