Nøkkelinformasjon
Lærested
Nivå
Studieform
NettstudiumStudietempo
DeltidOppstartsdato
Fleksibel oppstartOm studiet
Gjennom Organisasjonene NHO Mat og Drikke, Sjømat Norge og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund som samarbeider med Kompetanse Norge, er Aquatiq Sense valgt som leverandør av kurs innen mattrygghet og kan med glede tilby kurset (Grunnleggende Hygienisk Design) gratis gjennom denne ordningen.
Studiets oppbygging
På dette 2.5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess. Dette kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for hygienisk design. Stein Nikolaisen er en av Norges beste innenfor dette temaet og gir dere et kurs som er enkelt å forstå.
Mål
Hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygienisk Design innebærer for din bedrift.
Innhold
- Hvorfor – Hvordan?
- Krav som oftest settes til hygienisk design
- Flere av grunnprinsippene i forhold til hygienisk design
- Bilder fra industri på gode og dårlige løsninger.
- Viktige ting relatert til innkjøp og planlegging ved endringer
Opptakskrav
Dette kurset en en del av bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien. Det er derfor et krav at du tilhører denne bransjen.
Opptaksinformasjon
Datoer:
6.feb.2023
6.mars 2023
17 og 20 april 2023
8 og 22 mai 2023
12 og 19 juni 2023
Meld deg på aktuell dato ved å klikke deg inn på nettsiden til Aquatiq