Nøkkelinformasjon

Nivå

Annen utdanning

Studieform

Nettstudium

Studietempo

Deltid

Oppstartsdato

Fleksibel oppstart

Om studiet

Gjennom Organisasjonene NHO Mat og Drikke, Sjømat Norge og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund som samarbeider med Kompetanse Norge, er Aquatiq Sense valgt som leverandør av kurs innen mattrygghet og kan med glede tilby kurset (Grunnleggende Hygienisk Design) gratis gjennom denne ordningen.

Studiets oppbygging

På dette 2.5 timers kurset ønsker vi å kunne hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess. Dette kurset gir deg og bedriften en grunnleggende forståelse for hygienisk design. Stein Nikolaisen er en av Norges beste innenfor dette temaet og gir dere et kurs som er enkelt å forstå.

Mål

Hjelpe dere med å starte en endrings- og forbedringsprosess og få en bedre forståelse på hva Hygienisk Design innebærer for din bedrift.

Innhold

  • Hvorfor – Hvordan?
  • Krav som oftest settes til hygienisk design
  • Flere av grunnprinsippene i forhold til hygienisk design
  • Bilder fra industri på gode og dårlige løsninger.
  • Viktige ting relatert til innkjøp og planlegging ved endringer

Opptakskrav

Dette kurset en en del av bransjeprogrammet for mat- og drikkevareindustrien. Det er derfor et krav at du tilhører denne bransjen.

Opptaksinformasjon

 

Datoer:

6.feb.2023

6.mars 2023

17 og 20 april 2023

8 og 22 mai 2023

12 og 19 juni 2023

Meld deg på aktuell dato ved å klikke deg inn på nettsiden til Aquatiq

Grunnleggende Hygienisk Design - Aquatiq