Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Nivå

Annen utdanning

Studieform

Nettstøttet

Studietempo

Deltid

Oppstartsdato

Vår

Om studiet

Gratis kurs for deg med erfaring fra fag- og detaljhandelen, og som ønsker å utdanne deg til salgsmedarbeider. Gjennom dette kurset kan du kvalifisere deg til å gå opp til teoretisk eksamen som praksiskandidat innen Salgsfaget. Kursperiode: Januar 2023 - sep. 2023. Vi har satt opp flere klasser, på forskjellige ukedager. Noen klasser har undervisning på dagtid, andre på kveldstid.

Kurset du gjennomfører hos AOF gir deg grunnlaget for å kunne gå opp til teoretisk tverrfaglig eksamen. Du melder deg selv opp til teoretisk eksamen hos din Fylkeskommune og oppmelding skjer i januar (våreksamen) eller september (høsteksamen).

Ved bestått teoretisk eksamen avlagt hos din Fylkeskommune og godkjent dokumentasjon for 5 års relevant arbeidspraksis(minimum 8700 timer), vil du kunne melde deg opp til den praktiske fagprøven. Ved bestått teoretisk eksamen, dokumentert 5 års relevant arbeidspraksis og bestått praktisk fagprøve får du ditt fagbrev.

Kurset vektlegger at du kan knytte teori til egen praksis, og kan gjennomføres ved siden av jobb. 

Pensumbøker vil bli tilsendt og er gratis.

Vi anbefaler at du har:

  • gode norskspråklige kunnskaper, både skriftlig og muntlig (anbefalt språknivå B1)
  • 4-5 års variert praksis i 100% stilling innen fagområdet kursert retter seg mot
  • kompetanse innen bruk av PC

Undervisningsopplegg

Undervisningen foregår i virtuelt klasserom, med forelesninger via opprettede klasserom i Acampus. Her deltar du i undervisningen hjemmefra på din egen pc. Det vil være toveis kommunikasjon med veileder og andre deltakere underveis i undervisningen, akkurat som om man var i et vanlig klasserom. 

Vi legger opp til eksamensforberedende undervisning i slutten av kursperioden og jobber oss gjennom tidligere gitte eksamensoppgaver for å gi deg en opplevelse av hva som forventes til eksamen. 

Du vil få tilsendt pålogging til det virtuelle klasserommet i god til før kurset starter. Du trenger en pc med lyd/kamera og et stabilt internett for å delta.
Du kan søke om plass uansett hvor du bor i landet