Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Active Education

Nivå

Årsstudium

Studiepoeng

60

Semester

2

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Heltid, deltid

Om studiet

Nå kan du ta Norges mest populære PT-utdanning med et 8 uker langt opphold Florida, USA - inkludert støtte fra Lånekassen. Årsstudium i personlig trening gir 60 studiepoeng, dekker det nasjonale kompetansekravet, og er et naturlig valg for deg som ønsker å lykkes som personlig trener både i Norge, EU og USA.

INNHOLD

Dette studiet gjennomføres på samme måte som vårt ordinære Årsstudium PT, men har i tillegg et 8 uker langt studieopphold i Florida i første halvår av studiet. I Florida vil du få undervisning av amerikanske og norske forelesere ved Active Educations skole i Orlando. Gjennom dette studieoppholdet vil du oppnå den ettertraktede «OPT (Optimum Performance Training) Personal Trainer» sertifiseringen gjennom vår akademiske samarbeidspartner i USA; National Academy of Sports Medicine».

 

NETTBASERT OG FLEKSIBEL UNDERVISNING FØR AVREISE

All teoriundervisning før og etter oppholdet i Florida gjennomføres nettbasert, med videoforelesninger og interaktive oppgaver på vår elektroniske læringsplattform. En vanlig undervisningsuke når du er i Norge består av ulike videoforelesninger (avhengig av tema) og tilhørende oppgaver, og disse leksjonene ser du når det selv passer deg og du er således ikke låst til noen faste tider. Det eneste du må passe på er at du får sett alle forelesninger og gjennomført de obligatoriske oppgavene før hver samling. Vi legger opp til tett dialog og kommunikasjon på læringsplattformen, og det er både lærerstyrte og studentinitierte diskusjoner ukentlig. Dette er et viktig bidrag til økt forståelse og en god måte å diskutere det faglige med både medstudenter og forelesere.

 

FLYREISE OG BOSTED I FLORIDA

Studentkullet reiser sammen på en felles flyreise til Florida, og blir tatt i mot på flyplassen i Orlando av våre dyktige ledere og ansatte. Etter en kort busstur fra flyplassen sjekker vi inn på leilighetshotellet der studenter og ansatte bor. Flyreise og bosted i Florida betales av den enkelte, men ordnes av Active Education så du slipper å tenke på dette.

Kvalifikasjon/tittel

Internasjonal sertifisert Personlig Trener

Alle utdanninger innen