Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Active Education

Nivå

Årsstudium

Studiepoeng

60

Semester

2

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Heltid

Om studiet

Nå kan du ta Norges mest populære PT-utdanning, med et opphold på 10 uker i fantastiske Bali! Årsstudium i personlig trening dekker det nasjonale kompetansekravet, og er et naturlig valg for deg som ønsker å lykkes som personlig trener både i Norge, EU og USA.

SERIØSE STUDIER I FANTASTISKE OMGIVELSER

Bli med til vårt mest populære studiested du også. Ved skolen vår på Bali får du en unik kombinasjon av seriøs og anerkjent utdanning, godt sosialt miljø og trygge rammer på et ekslusivt studiesenter med beliggenhet på en av Bali’s aller vakreste strender.

Som student hos Active Education er du sikret norsk undervisningsstandard av høyeste kvalitet og studiepoeng du kan bruke videre til å fullføre et årsstudium i medisin eller årsstudium PT. Gjennom vårt tette samarbeid med norske universiteter og høgskoler kan du på en sømløs måte fortsette din utdanning, og mange av våre studenter bruker studieoppholdet på Bali som et springbrett til bachelor- og mastergradsstudier.

Ved skolen vår på Bali er du del av et godt studiemiljø av norske studenter, og du blir tatt vare på og fulgt tett opp av våre dyktige norske ansatte og lærere under hele oppholdet. Både stedet du bor på og skolen har en fantastisk beliggenhet rett på en av Balis vakreste strender, med lett tilgang til alt Bali har å tilby.

Bali har et tropisk klima med fint og varmt vær året rundt, og som student med Active Education har du alt du trenger for å nyte oppholdet rett utenfor klasserommet. I tillegg til at vi disponerer flotte innendørs treningsfasiliteter bruker vi aktivt strendene til både praktisk undervisning, felles treningsøkter og strandvolleyball. Stranden vi holder til på har også supre forhold for surfing og kiting, og som student med Active Education får du tilbud om kurs og arrangementer for deg som vil lære mer om dette.

 

FLYREISE OG BOSTED

Bali ligger omtrent helt på andre siden av jordkloden, og det er en lang og dyr flyreise for å komme seg dit. Det trenger du derimot ikke bekymre deg for når du studerer hos Active Education, da både flybillett og bosted er inkludert i prisen. Vi bestiller flybillett for deg, noe som gjør alt enklere. Det å reise sammen som gruppe er både sosialt og trygt, og man blir kjent med sine medstudenter allerede før ankomst til Bali. Du blir også hentet av våre ansatte på flyplassen på Bali og fraktet i buss til hotellet. På denne måten har du alt tilrettelagt, slik at du kan konsentrere deg om studiene og å nyte oppholdet

Alle våre studenter bor på det samme hotellet, som er nøye utvalgt med tanke på standard og sikkerhet for deg som student. På hotellet er det stort bassengområde, flere restauranter (frokostbuffet er inkludert i prisen under hele oppholdet), fine fellesområder og direkte tilgang til stranden. Det er også tennisbaner og en stor golfbane på området, samt at treningssenteret ligger like ved.

Vår plassering i Sanur er ideelt med tanke på at det er enkelt å komme seg til hovedstaden Denpasar eller shopping og utelivsstedene Kuta og Seminyak. Samtidig er området vi bor i et av de sikreste og roligste stedene på Bali, med flotte strender, lang strandpromenade og en rekke spisesteder og butikker. Sanur har lenge vært et ettertraktet sted å bo på for turister, og området danner en perfekt ramme for studieoppholdet.

 

UNDERVISNING OG SKOLEDAGEN

Utdanningen ved skolen på Bali er et samarbeid mellom Active Education og Atlantis Medisinske Høgskole (AMH) i Norge. Du blir registrert som student ved begge skolene, og får 30 studiepoeng gjennom AMH sitt nettstudie mens de internasjonale sertifiseringene som Fitness Instruktør og Personlig Trener utstedes av Active Education. Læringsmodellen er tilrettelagt for effektiv læring og på en måte som gjør at hver student har alle ressurser tilgjengelig til enhver tid. Som nettstudent med AMH har du alle teoretiske leksjoner og forelesninger tilgjengelig når det passer deg, og hvert undervisningsemne støttes opp av klasseromsundervisning og praktiske undervisningsøkter av Active Education sine lærere på Bali. Integrasjonen av grundig teori med omfattende praktisk undervisning er en av de store fordelene med dette studiet, og gjør at du som student får en solid kompetanse enten du vil gå rett i jobb som personlig trener eller ønsker å fortsette videre studier innen medisin eller helsevitenskap.

Undervisningen i emnene anatomi og fysiologi (til sammen 30 studiepoeng) tilsvarer første halvdel av AMH sitt populære årsstudium i grunnleggende medisin, og gir deg muligheten til å fortsette på andre halvdel av dette årsstudiumet – enten i Spania, på nett eller i Norge. Du kan også velge å fortsette på andre halvdel av Årsstudium PT hos Active Education i Norge, for deretter å bygge videre til bachelorgrad og mastergrad om du ønsker det.

I tillegg til den teoretiske delen av utdanningen, er det omfattende praktisk og treningsfaglig undervisning som gir deg grundig opplæring i et bredt utvalg treningsformer. Grunnleggende treningslære er en viktig del av studiet, og vi jobber systematisk gjennom alt fra basistrening, styrketrening, utholdenhetstrening, motorikk/koordinasjon, eksplosivitet/plyometri, mobilitet og bevegelighetstrening samt alternative treningsformer. Gjennom studiet bruker vi aktivt strendene og utemiljøet i det varme klimaet vi befinner oss i, i tillegg til de mange øktene på treningssenteret i alle relevante emner (styrketrening, olympiske løft, etc.).

Den praktiske delen av studiet har et fokus på å lære deg riktig teknikk og forståelse for instruksjon, slik at du er best mulig rustet til å instruere og lære andre riktig trening. Du vil etter endt utdanning motta internasjonale sertifiseringer som Fitness Instructor og Personal Trainer og du vil få din egen oppføring i det internasjonale registeret «Register of Exercise Professionals» som gjør din kompetanse søkbar og valid over hele verden.

 

DYKTIGE LÆRERE OG GOD OPPFØLGING

Våre forelesere er kjent for å være blant de ypperste innen sine fagfelt, og vår høye undervisningskvalitet er en av hovedgrunnene til Active Educations status og popularitet. Vi jobber hver uke hardt for å gi alle studenter best mulig oppfølging og sikre optimalt læringsutbytte for den enkelte.

Våre lærere jobber også aktivt med karriereveiledning for hver student gjennom semesteret, og vi har et mål om at alle studenter som ønsker det skal gå direkte i jobb som instruktør og personlig trener når de er ferdig med studiet.

 

SOSIALT

Det sosiale er en viktig del av å studere med oss på Bali, og vi legger stor vekt på at den enkelte student skal trives i et dynamisk og aktivt studiemiljø. Det er ukentlig felles sosiale sammenkomster av ulike slag, og det arrangeres flere turer og utflukter i løpet av semesteret. Det er én uke fri midt i semesteret som mange benytter til å reise for å oppleve andre steder på Bali. Felles treninger og aktiviteter som fotball og beachvolleyball er også en viktig del av det å være Active Education-student, og dette styres ofte av studentene selv gjennom semesteret.

 

REISE OG FLYBILLETT

En stor fordel er at flybillett er inkludert i prisen når du studerer med Active Education på Bali, og du slipper dermed å planlegge en lang og kostbar reiserute selv. Å reise sammen med de andre studentene er både sosialt og trygt, og du blir møtt av Active Education sine representanter ved ankomst på Bali. Vi frakter studentgruppen samlet til bostedet og sørger for at alle kommer seg tilrette på rommene.

 

HVILKEN KOMPETANSE FÅR JEG?

Gjennom dette studiet får du både bransjeledende sertifiseringer for deg som ønsker en karriere i treningsbransjen, og studiepoeng du kan bruke videre mot enten Årsstudium PT eller Årsstudium Medisin.

 

VIDERE STUDIEMULIGHETER

For Active Education er det et viktig element at ingen av våre utdanninger er en «blindvei». Vi ønsker å tilrettelegge for at de som ønsker å studere videre i høyskolesystemet kan gjøre det på en enkel måte. Etter studieoppholdet i Spania har du mulighet til å velge veien videre for å oppnå komplett Årsstudium medisin (60 studiepoeng) gjennom Atlantis Medisinske Høgskole eller Årsstudium Personlig Trener (60 studiepoeng) hos Active Education. Etter å ha fullført årsstudium har du mulighet til å gå direkte videre på andre året av en bachelorgrad, enten hos AMH eller Høgskolen i Innlandet.

Kvalifikasjon/tittel

Internasjonal sertifisert Personlig Trener

Alle utdanninger innen