Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Active Education

Nivå

Lavere nivå

Studiepoeng

30

Semester

1

Studieform

Undervisning ved lærestedet, nettstudium

Studietempo

Heltid

Om studiet

En fantastisk mulighet til å kombinere seriøs utdanning med reise og opplevelser i USA. Studieoppholdet er godt tilrettelagt og vi ordner både flybillett, bosted og alt du trenger for et fantastisk opphold!

Vår populære utdanning i Florida kan gjennomføres som et frittstående semester (30 sp.) eller som del av et komplett Årsstudium PT (60 sp.)

HVORDAN GJENNOMFØRES STUDIET?

Studiet gjennomføres i to deler:

  • Først gjennomføres 8 uker nettbasert undervisning som du følger hjemmefra. Denne delen dekker emnene anatomi, biomekanikk, fysiologi og treningslære.
  • Så reiser du sammen med de andre studentene i en organisert fellesreise til Florida, USA. Gjennom oppholdet på 8 uker får du et tilrettelagt opplegg med tett oppfølging av både norske ansatte fra Active Education og amerikanske forelesere ansvarlig for undervisningen i PLUSSdelen av studiet.
  • Etter retur til Norge avsluttes studiet på den elektroniske læringsportalen (nettbasert), der innlevering av praksisrapport har frist 3 uker etter retur fra USA.
  • Samlet varighet på studiet er i overkant av 5 måneder.

 

De fleste av våre studenter gjennomfører komplett Årsstudium Personlig Trener, og oppholdet i Florida gjennomføres i det første halvåret av dette årsstudiet. Når du starter årsstudiet vil du altså gjennomføre oppholdet i Florida i løpet av de første månedene av utdanningen, og du kan se datoer for dette første halvåret i nedtrekksmenyen under.

Når du er tilbake i Norge og ferdig med det første halvåret blir du automatisk overført til andre halvår som gjennomføres nettbasert med samlinger i Oslo, og du kan lese mer om innholdet i dette andre halvåret på studiesiden til Kosthold og Coaching her.

Kvalifikasjon/tittel

Internasjonal sertifisert Personlig Trener

Alle utdanninger innen