Nøkkelinformasjon

Lærestedets logo
Lærestedets logo

Lærested

Studiested

Active Education

Nivå

Lavere nivå

Studiepoeng

30

Semester

1

Kostnader

62900

Studieform

Nettstudium, samlingsbasert

Studietempo

Heltid

Om studiet

En fantastisk mulighet til å kombinere seriøs utdanning med reise og opplevelser i USA. Studieoppholdet er godt tilrettelagt og vi ordner både flybillett, bosted og alt du trenger for et fantastisk opphold!

OM UTDANNINGEN

Studiet gjennomføres i to deler:

  • Først gjennomføres 8 uker nettbasert undervisning som du følger hjemmefra. Denne delen dekker emnene anatomi, biomekanikk, fysiologi og treningslære.
  • Så reiser du sammen med de andre studentene i en organisert fellesreise til Florida, USA. Gjennom oppholdet på 8 uker får du et tilrettelagt opplegg med tett oppfølging av både norske ansatte fra Active Education og amerikanske forelesere ansvarlig for undervisningen i PLUSSdelen av studiet.
  • Etter retur til Norge avsluttes studiet på den elektroniske læringsportalen (nettbasert), der innlevering av praksisrapport har frist 3 uker etter retur fra USA.
  • Samlet varighet på studiet er i overkant av 5 måneder.

 

STUDIEHVERDAGEN OG DET SOSIALE

Det sosiale er en viktig del av å studere med Active Education i Florida. Vi er opptatt av samhold og fellesskap også utenfor skolen, og det er ofte felles middager, treningsøkter eller andre arrangementer. Alle våre studenter bor på samme sted, noe som skaper trygge og gode sosiale rammer også «hjemme».

 

UTFLUKTER OG OPPLEVELSER

Florida har fantastisk mye å by på. Orlando – som er byen vi holder til i – kalles «The entertainment capital of the world», og her finner du alle de kjente fornøyelsesparkene med attraksjoner som Sea World, Universal, Disney, Epcot og mange mange flere. Det er  også bare en kort kjøretur til kysten på begge sider av Orlando, og studentene reiser også ofte på helgeturer til Key West, Miami eller andre steder i delstaten.

 

REISE OG FLYBILLETT

Det er enkelt å komme seg til Orlando med fly, og som student med oss har du valget mellom å ordne din egen flybillett eller bestille plass på vår arrangerte fellesreise. Vi arrangerer fellesreise med flyavgang fra Gardermoen, og dette er et populært tilbud som de fleste av våre studenter benytter seg av. Reiser du med fellesreisen har du fordelen å reise sammen med de du skal studere med, og du blir også møtt av våre ansatte på flyplassen i Orlando og fraktet i buss til leilighetshotellet.

 

BOSTED

Du kan velge å ordne eget bosted hvis du ønsker det, men de fleste av våre studenter velger å bo på studenthotellet. Vi samarbeider med Extended Stay America, som er en kjede av leilighetshoteller med god standard og sikkerhet. Alle rommene har kjøkken med kjøleskap og kokemuligheter, og det er fine fellesarealer med utendørs svømmebasseng og grillområde, med mer.

Kvalifikasjon/tittel

Internasjonal sertifisert personlig trener

Alle utdanninger innen