Nøkkelinformasjon

Du får grunnlag for servering av mat og drikke på ulike typer serveringssteder.

Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Yrkestittel er servitør.

Læreplan

Læreplan i servitørfag

Vg3 servitørfaget handler om servering av mat og drikke på ulike serveringssteder og kunnskap om lokale, nasjonale og internasjonale mat- og drikketradisjoner og trender. Faget handler videre om profesjonell veiledning og service til gjester med ulike ønsker og behov, gode måltids- og reiselivsopplevelser og mersalg. Vg3 servitørfaget handler også om mat og drikke som kulturbærer i samfunnet. Faget skal bidra til å utvikle selvstendige, samarbeidende og omstillingsdyktige fagarbeidere i et arbeidsliv i endring.

Yrker og arbeidsliv i hele landet
Hele landet

Samarbeidsavtaler

SPISEKROKEN INGVILD AS Vis avtale
FRETHEIM HOTEL Vis avtale
SPISEKROKEN STRAUME AS Vis avtale
HALLINGSTUENE AS Vis avtale
RESTAURANT 1877 AS Vis avtale
FRU HAUGANS HOTEL AS Vis avtale
BRITANNIA HOTEL AS Vis avtale
CREDO AS Vis avtale
Det finnes 8 samarbeidsavtaler mellom skoler og bedrifter, hvorav 8 passer dine kriterier.