Matvitenskap

favoritt ikon

Universitet og høgskole

Du lærer om matens kjemi, ernæring, råvarer fremstillingsmetoder og hygiene.

Se også matteknologi.

Varighet

Bachelorgrad tar normalt 3 år, mastergrad tar normalt 5 år.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse. Enkelte fag kan også kreve realfagskombinasjon.

Hvordan lages denne listen?

Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.

Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne oversikten

  • ... › Næringsmiddelproduksjon › Master, matvitenskap, toårig (758102)
  • ... › Næringsmiddelproduksjon › Bachelor, matvitenskap, treårig (658107)

Utdanninger

Liste over relaterte studier
Tittel Studienivå Lærested Kravkode Førstegang Ordinær
Matvitenskap Master, 2 år NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet Lokalt opptak Lokalt opptak
Matvitenskap og ernæring Bachelor, 3 år NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • 40.2
  • 45.3
Liste over relaterte studier
Tittel Studienivå Lærested Kravkode Førstegang Ordinær
Matvitenskap og ernæring Bachelor, 3 år NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • 40.2
  • 45.3
Liste over relaterte studier
Tittel Studienivå Lærested Kravkode Førstegang Ordinær
Matvitenskap Master, 2 år NMBU - Norges miljø- og biovitenskapelige universitet Lokalt opptak Lokalt opptak