Nøkkelinformasjon

Forskjellige studier innenfor fagfeltet mat og drikker. Her kan du finne studier både innenfor matproduksjon, salg og markedsføring, samt tilbud innen restaurantbransjen.

Utdanninger

Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.

  • Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig (583301)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
  • Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig (558112)
  • Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig (558111)
  • Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig (558110)
  • Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig (558109)
  • Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig (558108)
  • Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig (558107)
  • Fagskoleutdanning, vin og brennevin (558105)
  • Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning (544299)
  • Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig (544206)
  • Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig (544205)
  • Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig (544204)
  • Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag (544203)
  • Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig (544201)
  • Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig (579926)