Nøkkelinformasjon

Forskjellige studier innenfor fagfeltet mat og drikker. Her kan du finne studier både innenfor matproduksjon, salg og markedsføring, samt tilbud innen restaurantbransjen.

Utdanninger

Viser 1 utdanninger
Tittel Studietype Lærested
Verdiskaping i lokalmat Fagskolestudium Trøndelag høyere yrkesfagskole

Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.

  • Fagskoleutdanning, forpleiningsleder i maritim sektor, ettårig (583301)
  • Næringsmiddelproduksjon, uspesifisert, påbygging til videregående utdanning (558199)
  • Fagskoleutdanning, spekevareproduksjon, halvårig (558112)
  • Fagskoleutdanning, øl-, mjød- og siderproduksjon, halvårig (558111)
  • Fagskoleutdanning, bærekraftige matopplevelser, 1½-årig (558110)
  • Fagskoleutdanning, verdiskapning i lokalmat, halvårig (558109)
  • Fagskoleutdanning, lokal matkultur, toårig (558108)
  • Fagskoleutdanning, vin og brennevin, halvårig (558107)
  • Fagskoleutdanning, vin og brennevin (558105)
  • Hotell- og restaurantfag, uspesifiserte, påbygging til videregående utdanning (544299)
  • Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantdrift, toårig (544206)
  • Fagskoleutdanning, kjøkken- og restaurantledelse, halvårig (544205)
  • Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantkoordinator, ettårig (544204)
  • Fagskoleutdanning, hotell- og restaurantfag (544203)
  • Kjøkken- og restaurantledelse, ettårig (544201)
  • Fagskoleutdanning, Handverksysting – verdiskaping i mjølkeforedling, ettårig (579926)