Kjemi

Fagskole
ye av produksjonen skjer i store industribedrifter som har spesialisert seg på ulike produkter og metoder for bearbeiding. Du får kompetanse i å håndtere avanserte tekniske oppgaver, i henhold til de krav, retningslinjer og lover som gjelder for industrien.
Fagretningen omfatter fordypningene:
- Prosessteknikk
Matteknikk
Varighet
To år på heltid. Deltidstilbud og nettbaserte tilbud kan tilbys over to, tre, eller fire år.
Opptakskrav
Fullført og bestått fagbrev/ svennebrev, eller minst 5 års relevant praksis uten fagbrev, og med realkompetanse i felles allmenne fag i yrkesfaglige studieretninger. Søkere som kan dokumentere at de skal gjennomføre fag-/ svenneprøve etter opptaksfristen, kan tildeles plass på vilkår om bestått prøve. Opptakskrav kan variere, se det enkelte lærested for mer informasjon.
Hvordan lages denne listen?
Denne listen lages ved hjelp av Norsk standard for utdanningsgruppering (NUS). Utdanningene som rapporteres til utdanning.no er merket med NUS-koder. Disse utdanningslistene gir deg informasjon om alle utdanninger som er merket med samme NUS-koder.
Se hvilke NUS-koder som gjelder for denne oversikten
- ... › Næringsmiddelproduksjon › Fagskoleutdanning, matteknikk, toårig (558106)
- ... › Kjemiske fag › Fagskoleutdanning, prosessteknikk, toårig (552204)
Utdanninger
Tittel | Studienivå | Lærested | Kravkode | Førstegang | Ordinær |
---|---|---|---|---|---|
Matteknikk, deltid | Fagskole | Fagskolen i Østfold | Lokalt opptak | Lokalt opptak | |
Matteknikk, nettbasert | Fagskole | Fagskolen i Troms, avd. Nord-Troms | Lokalt opptak | Lokalt opptak | |
Prosessteknikk, deltid | Fagskole | Fagskolen i Kristiansand | Lokalt opptak | Lokalt opptak | |
Prosessteknikk, heltid | Fagskole | Fagskolen i Hordaland, avd. Nordnes | Lokalt opptak | Lokalt opptak | |
Prosessteknikk, nettbasert | Fagskole | Fagskolen i Østfold | Lokalt opptak | Lokalt opptak |
Utdanningens navn | Studiet tilbys ved |
---|---|
Matteknikk, deltid |
|
Matteknikk, nettbasert |
|
Prosessteknikk, deltid |
|
Prosessteknikk, heltid |
|
Prosessteknikk, nettbasert |
|