I mange yrker er det viktigere at du har fingerspissfølelse og har opparbeidet deg praktisk erfaring gjennom utdannelsen, enn at du har pugget teoretiske lærebøker og hørt på forelesninger.

På Fagskolen Kristiania (tidligere Norges Kreative Høyskole) arbeider du gjennom hele utdannelsen med praktiske øvingsoppgaver slik at du får trent deg opp i faget. Enten du vil bli interiørdesigner, filmprodusent, festivalkoordinator, eller drømmer om å bli tekstforfatter eller illustratør, så møter du lærerne som selv har lang bransjeerfaring. Det sikrer nærheten mellom utdanning og arbeidsliv.

Dessuten vet lærerne hva som skal til for at du skal bli en dyktig yrkesutøver. Undervisningen skjer i mindre klasser hvor du får arbeide med bransje- og yrkesnære utfordringer hver eneste dag. Det gjør utdanningen relevant for deg, og deg relevant på arbeidsmarkedet.

Hva er en fagskoleutdanning?

En fagskoleutdanning er en høyere yrkesutdanning som bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse og har et omfang på ett til to år. Undervisningen foregår i mindre klasser der du arbeider med virkelighetsnære utfordringer, hvor prosjektarbeid er en viktig arbeidsform.Regjeringen vedtok i 2017 Stortingsmeldingen «Fagfolk for fremtiden». Les om hvordan dette påvirker fagskolen positivt framover.

Bachelormuligheter

Etter fullført fagskoleutdanning kan du dra til utlandet og studere videre for å ta en internasjonal bachelorgrad, via vår samarbeidspartner Education Link. Kombinasjonen av en norsk, bransjeorientert fagskoleutdanning og en akademisk grad i utlandet, gir deg en unik kunnskap og solid kompetanse. Du vil få en personlig og faglig utvikling, internasjonalt nettverk og ikke minst internasjonal erfaring og venner for livet. For deg som har fullført visse fagskolestudier hos oss er det også mulig å søke innpass på 2. året på noen av våre bachelorstudier. Dette gjelder kun enkelte fagskolestudier og bachelorutdanninger. Vi gjør oppmerksom på at du kan måtte ta eksamener/emner i tillegg. For mer informasjon om bachelormuligheter kan du ta kontakt med våre studentambassadører.

Fagskolen Kristiania

Telefon: +47 22 59 60 00
kristiania.no

Studiesteder

  • Fagskolen Kristiania
  • Bergen campus
  • Oslo campus
  • Nettstudier

Utdanningstilbud

Kategori

  • Fagskole
Dette lærestedet tilbyr 27 utdanninger innenfor filtrene du har valgt.

Studiesteder

- Vis alle -
Bergen campus
Fagskolen Kristiania
Nettstudier
Oslo campus
Tittel Sorter synkende Studiesteder
App-programmering Oslo campus
Barn med særskilte behov Nettstudier
Design Thinking i praksis Oslo campus
Digital innholdsproduksjon Bergen campus, Oslo campus
Digital markedsføring Nettstudier
ESMOD Oslo Motedesign- og modellismemedarbeider Oslo campus
ESMOD Oslo Motedesigner og modellør Oslo campus
Film Bergen campus, Oslo campus
Frontend-utvikling Oslo campus
Grafisk design Bergen campus, Oslo campus
Helsekoordinator Nettstudier
Illustrasjon Oslo campus
Interaksjonsdesign Oslo campus
Interiør Bergen campus, Oslo campus
Kontormedarbeider Nettstudier
Lønnsmedarbeider Nettstudier
Music Business Oslo campus, Bergen campus
Musikkdesign Fagskolen Kristiania, Oslo campus
Produksjonsledelse for film og TV Oslo campus
Produktdesign Oslo campus