Bilder Nordic School of Photography favoritt ikon

Fagskole
Privat
140 studenter
2 studier
Bilder Nordic School of Photography søker stadig å følge utviklingen i samfunnet for å sikre våre studenter en markedsrelevant og moderne utdanning. Med rundt 140 studenter og 40 norske og internasjonalt anerkjente fotografer og bransjeaktører involvert i utdanningen regnes vi i dag som Nordens største fotoskole.

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en avdeling under Treider Fagskoler som er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og regnes i dag som Nordens største fotoskole, med rundt 140 aktive studenter til enhver tid og mer enn 40 fotografer tilknyttet skolen som lærekrefter.

I løpet av ti år har Bilder Nordic utviklet seg til å bli en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Nylig har vi også startet et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.

MARKEDET FOR PROFESJONELT FOTOGRAFI har aldri vært større enn i dag, men stiller andre kunnskapskrav enn tidligere. I et samfunn hvor vi oversvømmes av bilder i alle kanaler og hvor alle er fotografer, må den profesjonelle fotograf skille seg ut med et særegent bildespråk og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere gjennom bilder, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner profesjonelle fotografer i dag. Dette må bæres av solid håndverk og en profesjonell tilnærming til kunder og publikum gjennom et mangfold av elektroniske kanaler.

Ved Bilder Nordic søker vi stadig å følge utviklingen i samfunnet, for å sikre deg en markedsrelevant og moderne utdanning uansett hvilket studieløp du følger.

  • Prisvinnende fotostudenter under Gullsnitt - reklamefotografenes landskonkurranse. Studentene holder opp premiene sine.
  • Åpning av årets avgangsutstilling 2015. Mange folk samlet i et rom.
  • Undervisning i studio og lyssetting
  • Prosjektveiledning i andre skoleår. Studentene sitter rundt et bord og ser på en ipad som ligger midt på bordet.

Living Amongst us

,

Muskkvideoproduksjon - Behind the Scenes

Utdanninger

Tittel Studienivå Studiested Kravkode
Foto - En grunnutdanning i Fotografi Fagskole Bilder Nordic School of Photography Oslo
Fotografutdanning, toårig Fagskole Bilder Nordic School of Photography Oslo
Tittel Fagretning Studiested
Foto - En grunnutdanning i Fotografi Lyd, foto, film og video
  • Bilder Nordic School of Photography Oslo
Fotografutdanning, toårig Lyd, foto, film og video
  • Bilder Nordic School of Photography Oslo