Bilder Nordic School of Photography favoritt ikon

Fagskole
Privat
140 studenter
3 studier
Bilder Nordic School of Photography søker stadig å følge utviklingen i samfunnet for å sikre våre studenter en markedsrelevant og moderne utdanning. Med rundt 140 studenter og 40 norske og internasjonalt anerkjente fotografer og bransjeaktører involvert i utdanningen regnes vi i dag som Nordens største fotoskole.

BILDER NORDIC SCHOOL OF PHOTOGRAPHY er en avdeling under Treider Fagskoler som er en offentlig godkjent fagskole. Skolen ble grunnlagt i 2005 og regnes i dag som Nordens største fotoskole, med rundt 140 aktive studenter til enhver tid og mer enn 40 fotografer tilknyttet skolen som lærekrefter.

I løpet av ti år har Bilder Nordic utviklet seg til å bli en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, bilderedaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Nylig har vi også startet et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad.

MARKEDET FOR PROFESJONELT FOTOGRAFI har aldri vært større enn i dag, men stiller andre kunnskapskrav enn tidligere. I et samfunn hvor vi oversvømmes av bilder i alle kanaler og hvor alle er fotografer, må den profesjonelle fotograf skille seg ut med et særegent bildespråk og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere gjennom bilder, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner profesjonelle fotografer i dag. Dette må bæres av solid håndverk og en profesjonell tilnærming til kunder og publikum gjennom et mangfold av elektroniske kanaler.

Ved Bilder Nordic søker vi stadig å følge utviklingen i samfunnet, for å sikre deg en markedsrelevant og moderne utdanning uansett hvilket studieløp du følger.

  • Prisvinnende fotostudenter under Gullsnitt - reklamefotografenes landskonkurranse. Studentene holder opp premiene sine.
  • Åpning av årets avgangsutstilling 2015. Mange folk samlet i et rom.
  • Undervisning i studio og lyssetting
  • Prosjektveiledning i andre skoleår. Studentene sitter rundt et bord og ser på en ipad som ligger midt på bordet.

Living Amongst us

,

Muskkvideoproduksjon - Behind the Scenes

Utdanninger

Tittel Studienivå Studiested Kravkode
Foto - En grunnutdanning i Fotografi Fagskole Bilder Nordic School of Photography Oslo
Fotografutdanning, toårig Fagskole Bilder Nordic School of Photography Oslo
Visuell innholdsprodusent for nye medier Fagskole Bilder Nordic School of Photography Oslo
Tittel Fagretning Studiested
Foto - En grunnutdanning i Fotografi Lyd, foto, film og video
  • Bilder Nordic School of Photography Oslo
Fotografutdanning, toårig Lyd, foto, film og video
  • Bilder Nordic School of Photography Oslo
Visuell innholdsprodusent for nye medier Nye kreative fag
  • Bilder Nordic School of Photography Oslo