Læreplan
Vg3 pølsemakerfaget handler om råvarer og produksjon av bearbeidede kjøtt- og pølseprodukter og ulike påleggsvarer i tråd med håndverkstradisjoner og regelverk. Faget skal bidra til at lærlingene utvikler håndverksferdigheter og får innsikt i tradisjonelle og nye produksjonsmetoder og i resept- og produktutvikling. Vg3 pølsemakerfaget handler videre om mattrygghet gjennom hele produksjonsprosessen og om å ta vare på og forvalte ressurser på en bærekraftig måte. Faget skal også bidra til å utvikle selvstendige, samarbeidende og omstillingsdyktige fagarbeidere i et arbeidsliv i endring.
Les hele læreplanen på udir.noAndre varianter av denne utdanningen
Samarbeidsavtaler i
Denne linjen har ikke noen aktive samarbeidsavtaler.
Informasjon
Tittel
Opplæring for innvandrere
Tittel
Utdanning i forsvaret
Tittel
Informasjon og fakta om videregående opplæring
Videregående som voksen
Tittel
Ta videregående som voksen
Her kan du lese mer om hvilke regler og rettigheter som gjelder for deg, og hvordan du kan ta videregående som voksen i fylket du bor i.