× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Mesterutdanninge Faglig ledelse byggfag favoritt ikon

Annen utdanning
Har du fag- eller svennebrev? Ønsker du å starte for deg selv eller få en ledende stilling? Et mesterbrev kan være løsningen. Gi deg selv et forsprang: Start nå!

Studienivå

Anna utdanning

Om utdanninga

Faglig ledelse går over et til to semestre avhengig av hvilket håndverksfag du tilhører. Hovedmålet er å gi en grunnleggende innføring i de faglige ledelsesoppgavene og emnene som er spesielle for ditt håndverksfag. Det blir lagt vekt på bevisstgjøring av det ansvar du har og de holdninger du bør ha som mester. Læreplan finnes på www.mesterbrev.no

Hører du til under Esteriske fag, Næringsmiddelfag,  Grafiske fag, Møbel- og trefag eller Verkstedshåndverksfag er undervisningen beregnet til ett semester (75 t).NB: Undervisningen vil vanligvis gjennomføres som nettstøttet eller kombinert undervisning.

Dersom du har  fag/ svennebrev fra et av bilfagene eller byggfagene, er undervisningen beregnet til to semester.

Læringsmål

Etter utdanningen vil du ha fått en grunnleggende innføring i de faglige ledelsesoppgavene og temaene som er spesielle for nettopp ditt håndverksfag. Det blir lagt vekt på bevisstgjøring av det ansvaret du har og de holdninger du bør ha som mester.

 

Gjennom studiet vil du jobbe med en prosjektoppgave hvor teori, praksis og erfaringer knyttes sammen.

 

 

Tilbys ved:

  • Drammen