× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Motekonsulent favoritt ikon

Fagskole
Motekonsulent gir en innføring i mote- og designhistorie, styling og trender, kommunikasjonsstrategi, bedriftsøkonomi og kjøplovgivning.

Studietempo

Heltid, Deltid

Organisering

Undervising ved lærestaden

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Utdanningen vektlegger motekonsulentenes rolle mellom det personlig kreative og det kommersielle markedsorienterte. Det legges også stor vekt på utvikling av en særegen portefølje gjennom studiet, som du kan ta med deg i jobbsøkerprosessen og videre i møte med bransjen.

Opptaksinformasjon

1-årig og 2-årige utdanninger har felles opptak med søknadsfrist 29.April. Halvårige og nettbaserte utdanninger har løpende opptak - det betyr at du kan sikre din studieplass allerede i dag!

Registrer deg elektronisk via søknadsknappen på denne siden, og du vil motta en epost med informasjon om hvordan man laster opp kopier av vitnemål, eller siste terminkarakter, samt eventuelle attester. Disse legges i din personlige mappe.

Dersom du blir vurdert som godkjent for opptak vil du motta en studiekontrakt i posten sammen med faktura for innbetaling av registreringsavgift. Betalt registreringsavgift og retur av signert studiekontrakt fullfører opptaket som student ved SoFI.

Mer informasjon om opptak finner du her.