× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Animasjon og Illustrasjon favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

På linjen vil du få grundig kjennskap til hva animasjon er og lage egne animasjonsfilmer. Og du vil lære teknikker for å lage digitale illustrasjoner av høy kvalitet med det nyeste innen programvarer.


Skoleåret inkluderer en studietur til New York og en studietur i Europa, der vi vil få med oss et Schoolism LIVE workshop.


Animasjon

I dagens samfunn finner vi animasjon over alt, i spill, i informasjonsfilmer og på skolen.

I løpet av året blir det gitt en grundig innføring i viktige animasjonsprinsipper, her begynner vi fra starten med timing og spacing, og beveger oss videre til mer kompliserte oppgaver. Vi vil jobbe med teknikker som tegnefilm, stop motion og 3D.

Animasjon er en tidskrevende kunstform, og det er ofte hensiktsmessig å jobbe i grupper. Vi vil derfor legge opp til flere kreative samarbeid, slik at du som elev får produsere mest mulig i løpet av året hos oss.

Illustrasjon

En god illustrasjon skal formidle en historie, en ide eller en følelse.

I løpet av året vil vi jobbe med konsept art, plakater, magasintegninger, tegneserier, bokillustrasjoner og info graphics som gjør akkurat dette, formidler.

Vi vil hovedsakelig jobbe digitalt, men kommer også til å ha noen oppgaver i mer tradisjonelle kunstformer slik som maling og skissing på papir.

 

  • Du vil få innføring i digitale tegneprogrammer, blant annet Adobe pakken og Pro Create (iPad).

Vi ønsker å tilrettelegge for et kreativt miljø, der gleden av å dele, gi innspill og ta del i hverandres prosesser er drivkraften.

" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen" data-mce-fragment="1">