× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Grunnleggende regnskapskurs favoritt ikon

Annen utdanning
Liker du å jobbe med tall og kunne tenke deg en jobb som regnskapsmedarbeider?

Studienivå

Anna utdanning

Om utdanninga

Kurset vil gi deg en teoretisk og praktisk innføring i regnskapsmessige grunnprinsipper etter norsk standard. Du vil få en forståelse av teoretisk bokføring, begreper og gjeldende regler samtidig som du praktisk vil teste den oppnådde forståelsen. De ti første kurskveldene gjennomgås regnskapsteori.  Deretter går vi over til praktisk føring av regnskap ved hjelp av regnskapsprogrammet Visma Global og elektronisk bilagsbehandling med Visma Document Center. 

For fullt utbytte av kurset anbefaler vi at du jobber med oppgaver mellom kursgangene, men dette er ikke obligatorisk. For installering av programmet på hjemmepc kreves Windows 7 Professional eller Windows 8 Professional. Programmet fungerer ikke på Windows Home Premium. Folkeuniversitetet Øst står ikke til ansvar for manglende operativsystem og andre begrensninger på hjemmepc. Se tekniske krav her.

Siste kurskveld avsluttes med eksamen.

Etter endt kurs skal du være i stand til å arbeide som regnskapsmedarbeider / regnskapssekretær.

Kurset passer for nybegynnere og for deltakere som har regnskapsutdanning fra hjemlandet sitt, men som mangler norsk begrepsforståelse i teori og praksis.

Ønsker du mer informasjon? Last ned produktark (PDF).

 

 

Læringsmål

Etter endt kurs skal du ha oppnådd en gunnleggende forståelse i regnskapsteori og være i stand til å føre regnskap ved hjelp av regnskapsprogrammet Visma Global.

Tilbys ved:

  • Oslo