× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Master i Skipsdesign favoritt ikon

Universitet og høgskole

Studienivå

Master, 2 år

Studiepoeng

120

Semester

4

Om studiet

Designere har en evne til å se forbi det eksisterende. De løser gamle problemstillinger med nye vinklinger som ivaretar helhet og funksjonalitet på positive måter. Skipsdesign blir stadig mer utfordrende på grunn av strengere krav til ytelse, mer avanserte systemer og økt integrasjon ombord i nye fartøy.

Studiet er rettet mot ulike aspekter knyttet til skipsdesign. Du får hevet kompetansen din innenfor de klassiske områdene hydrostatikk/stabilitet, hydrodynamikk og styrkeberegninger. For å skape nye produkter lærer du å forstå markedet ditt og du har fag som industriell design og Lean production.

Som skipsdesigner kan du være med på å utvikle komplette sjøbaserte løsninger; fra enkle fritidsbåter til mer komplekse offshoreskip og flytende plattformer. Dette gir deg muligheten til å jobbe med design, utvikling og produksjon av skip og havinstallasjoner.

Dette er et internasjonalt masterprogram, som rekrutterer studenter fra hele verden. Undervisningen foregår på engelsk i et multikulturelt læringsmiljø.

Kvalifikasjon/tittel

Master of Ship Design