× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Bachelor i informasjonsbehandling favoritt ikon

Universitet og høgskole

Studienivå

Bachelor, 3 år

Søknadsfrist

15. april 2019

Studiepoeng

180

Semester

6

Om studiet

Informasjonsbehandling er et nettbasert studie som gir deg en fleksibel studiehverdag. Studiet passer for deg som vil studere hjemmefra eller i kombinasjon med jobb. Eksamen kan tas hjemmefra eller på en godkjent eksamensskole i nærheten av der du bor.

Med en bachelor i Informasjonsbehandling blir du spesialist på å tilrettelegge informasjonen i bedrifter. Du lærer å programmere og utvikle tidsriktige webløsninger. Du får også kunnskap om datasikkerhet, og en grunnleggende forståelse av strategisk bruk av IT. Du lærer å utvikle tekniske løsninger for god informasjonsforvaltning, og får samtidig forståelse for hvordan dette understøtter virksomhetenes forretningsmodeller. Du vil også lære om grunnleggende informasjonsteknologi, samhandling, programmering og datasikkerhet.

Studiet gir deg bred IT-forståelse, og er godt utgangspunkt for å jobbe med digitaliserings¿ og effektiviseringsprosesser i mange bedrifter. Studiet gir deg en helhetlig forståelse av informasjonsforvaltning, noe som gjør deg attraktiv når du skal søke jobb.

Kvalifikasjon/tittel

Bachelor i informasjonsbehandling

Informasjon fra Samordna Opptak

Opptakskrav

Poenggrenser 2019

Alle (primær)
58.1 (ordinær)

Studieplasser

45

Søknadskode (SO)

194287