× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Bachelor i utøvende rytmisk musikk favoritt ikon

Universitet og høgskole
Vår bachelor i utøvende musikk er et tilbud til deg som ønsker å fokusere fullt og helt på musikken, for å kunne leve av talentet ditt. Utdanningen legger stor vekt på hovedinstrument og samspill, og skolen har tilgang til svært dyktige instrumentallærere.

Studienivå

Bachelor, 3 år

Organisering

  • Undervising ved lærestaden

Søknadsfrist

1. februar 2019

Studiepoeng

180

Semester

6

Om studiet

Bachelor i utøvende rytmisk musikk (URM) er en profesjonsutdanning for deg som ønsker å utvikle deg som musiker, produsent, låtskriver og artist. Målet er å utdanne dyktige og helstøpte musikere.

Du finner NLA sine musikere igjen i orkestre på TV og teater, på festivaler, i menigheter og kirker, så vel som i anerkjente popband.

Studiet har til hensikt å gi deg et praktisk og teoretisk musikkfaglig fundament, og tilbyr også fag som skal være karakterbyggende.

Du vil være del av et inkluderende og sammensveiset miljø av medstudenter og lærere som legger et godt grunnlag for nettverk videre i karrieren.

Studiets oppbygging

Utdanningen kjennetegnes av stor bredde i musikalsk uttrykk og form innenfor rytmiske genre sjangre. Det gis undervisning på mange ulike hovedinstrumenter, og samspill er en viktig del av studiet.

Praksis og karakterutvikling er en integrert del av studiet, slik at faglige ferdigheter utvikles sammen med personlige ferdigheter. I studiet har du mulighet til å være med på en tidagers studietur til USA med besøk i ulike musikkstudioer, menigheter, universiteter og mye mer. 

 

Undervisningsopplegg

Individuell hovedinstrumentundervisning. Biinstrument i gruppe.

Opptakskrav

Studiet har spesielle opptakskrav med opptaksprøve. Les mer på NLA Høgskolens nettsider

Informasjon om opptak

Opptaksprøve. Få informasjons om opptaksprosessen her.

Vidare studium

Studiet gir mulighet for mastergradsstudier innen musikk.

Karrierevegar

Bachelorgraden gir god ballast for å etablere deg som musiker.

Bygger du på med praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) kan du få undervisningskompetanse opp til og med videregående (PPU kan ha krav til fagsammensetning).

Bygger du på med årsstudium i praktisk teologi og ledelse øker utvalget av stillinger du er kvalifisert for, for eksempel i menigheter og kristne organisasjoner.

Tilbys ved:

  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate