× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving favoritt ikon

Universitet og høgskole

Studienivå

Årsstudium

Organisering

  • Undervising ved lærestaden

Søknadsfrist

15. april 2019

Studiepoeng

60

Semester

2

Om studiet

Årsstudium i utøvende musikk med fordypning i låtskriving, er for deg som ønsker å arbeide med låtskriving  og musikkproduksjon. Studiet består blant annet av hovedinstrumentundervisning, samspill, arrangering og gehørtrening, i tillegg til fordypningsemner.

 

Studiets oppbygging

Studiet består blant annet i hovedinstrumentundervisning, samspill, arrangering og gehørtrening, i tillegg til fordypningsemner. Det er også noen valgfrie studiepoeng der du kan velge mellom mange spennende emner. 

Du får profesjonelle musikere og låtskrivere som lærere, som utruster deg både faglig og personlig som musiker og låtskriver.

Du får jobbe med musikkprogramvare både i og utenfor studio, og det er fokus på arbeid i team og alene med et utøvende og praktisk arbeid. Det blir undervisning fra egen musikkstab og fra Oslos profesjonelle musikkmiljø.

I høstsemesteret har du mulighet til å være med på en tidagers studietur til USA sammen med de som går på de to bachelorstudiene i musikk. På turen får du besøke ulike musikkstudio, menigheter, universiteter og mye mer. 

Informasjon om opptak

Studiet har spesielle opptakskrav.

Læringsutbytte

Året består av de tradisjonelle grunnelementene i musikkundervisning, som hovedinstrumentundervisning, samspill, arrangering og gehørtrening, men med hovedvekt på låtskriving.

Vidare studium

Studiet kan inngå i bachelor i praktisk teologi og ledelse og som frie studiepoeng i andre bachelorgrader. Dersom du vil studere mer musikk, kan du få innpass for enkeltemner inn i musikk, menighet og ledelse

Utveksling

Mulighet for 10-dagers studietur til USA

Tilbys ved:

  • NLA Høgskolen Staffeldtsgate

Informasjon fra Samordna Opptak

Opptakskrav

Poenggrenser 2019

Alle (primær)
Alle (ordinær)

Studieplasser

20

Søknadskode (SO)

254777