× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Musikkproduksjon Låtskriver favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Ønsker du å arbeide med egne låter, eller skrive for andre? Har du hodet fullt av musikalske idéer som du har lyst til å sette ut i livet? Da er dette linjen for deg!

Et år på Musikkproduksjon Låtskriver gir deg troen på deg selv som låtskriver, men også som utøver.

Gjennom ulike oppgaver vil du utfordres både som tekstforfatter og komponist.

Med god hjelp fra dyktige lærere og medelever kan du finpusse låtene du har med deg i bagasjen, men også finne inspirasjon til nytt materiale. 

Du vil få rikelig med individuell oppfølging, men også muligheter til å dele arbeidet ditt med flere og kanskje høre låtene dine fremført av andre. 

På Musikkproduksjon Låtskriver er det ingen instrument- eller sjangerbegrensning!

  • Linjetiden utgjør 9 timer i uka.
  • Resten av timeplanen din settes sammen av hovedinstrument, valgfag og fellesfag.
  • Plukk, miks og fyll planen med opptil 30 timer musikk i uka!

Viken er en skapende skole hvor egenprodusert materiale blir prioritert, og hvor vi har fokus på formidling og særpreg. For alle elevene på Viken, og for deg på Singer Songwriter linja, legges det opp til ett tett samarbeid med de andre linjene på skolen. Det kan være alt fra å arrangere, og spille inn egne låter, til å gjennomføre store produksjoner både på scenen og i studio.

Ett av mange høydepunkter i skoleåret er vår-turnéen hvor man, sammen med medelever fra ulike linjer, planlegger og gjennomfører en turné til ett selv-valgt sted. Alt fra booking og logistikk til låtvalg og sceneutforming planlegges og gjennomføres av elevene. Dette gjør at du som elev får en svært realistisk opplevelse av hva det vil si å jobbe som turnerende artist/musiker.