× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Musikkproduksjon Studio favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Har du lyst til å utvikle deg som produsent, tekniker og musiker? Drømmer du om å sitte bak miksepulten, jobbe i studio eller produsere musikk? Eller kanskje alt? Da er dette linjen for deg!

Et år på Musikkproduksjon Studio gir deg mange nyttige verktøy for å kunne produsere egen og andres musikk.

Du vil få god veiledning fra dyktige lærere, både individuelt og sammen med dine medelever, i alt fra tekniske ting til de kreative prosessene som utgjør håndverket.

Vikens profesjonelle studiofasiliteter gir deg muligheten til å jobbe med godt utstyr som holder bransjestandard på daglig basis. 

På Studio Musikkproduksjon er det ingen krav om noen forkunnskap og ingen sjangerbegrensning.

  • Linjetiden utgjør 9 timer i uka.
  • Resten av timeplanen din settes sammen av hovedinstrument, valgfag og fellesfag.
  • Plukk, miks og fyll planen med opptil 30 timer musikk i uka!
  • Om du har interesse for live lyd og lys har vi dette som et valgfag.

Viken er en skapende skole hvor egenprodusert materiale blir prioritert, og hvor vi har fokus på formidling og særpreg. For alle elevene på Viken, og for deg på Musikkproduksjon Studio-linja, legges det opp til ett tett samarbeid med de andre linjene på skolen. Det kan være alt fra å arrangere, og spille inn, egne låter til å gjennomføre store produksjoner både på scenen og i studio. 

Ett av mange høydepunkter i skoleåret er vår-turnéen hvor man, sammen med medelever fra ulike linjer, planlegger og gjennomfører en turné til ett selv-valgt sted. Alt fra booking og logistikk til låtvalg og sceneutforming planlegges og gjennomføres av elevene. Dette gjør at du som elev får en svært realistisk opplevelse av hva det vil si å jobbe som turnerende musiker.