× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Norsk Vg1-Vg2-Vg3 favoritt ikon

Annen utdanning

Studienivå

Vidaregåande

Organisering

  • Undervising ved lærestaden
  • Nettstøtta

Semester

2

Om utdanninga

Norsk er et grunnleggende fag i allmennutdanningen. Ikke bare har det stor egenverdi, men det er også nødvendig som en plattform for de andre fagene.

Det å mestre morsmålet er en forutsetning for å kunne formulere tanker og følelser, utvikle personlig, kulturell og etisk identitet, estetisk sans, samt evnen til å orientere seg i samfunnet.

Opplæringen gis ved tradisjonell klasseromsundervisning. Det tas hensyn til at deltakerne er voksne med ulik erfaring fra både arbeid og utdanning. Undervisningen er basert på individuelt arbeid, pararbeid og individuell veiledning fra lærer.

I tillegg benyttes æringsplatformen Acampus hvor lærerne legger ut relevant informasjon fra faget, tips og råd, samt en del oppgaver som løses underveis. Dette betyr at dersom du av ulike årsaker ikke alltid har anledning til å delta i undervisningen, kan du likevel ha god oversikt over hva som foregår i klasserommet og kan kommunisere med lærer.

Kurset inngår i programpakken  Studiespesialisering 23-5-regelen full plass.

Forkunnskaper: Fullført grunnskole eller tilsvarende. Dersom du er minoritetsspråklig og ikke har bestått norsk nivå B1 skriftlig og muntlig må du ta Norsk Vg1, Vg2, Vg3 for minoritetsspråklige. 

 

 
 

Opptaksinformasjon

Les om søknadsfrist på studiets hjemmeside.

Tilbys ved:

  • Haugesund