× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Sandvolley favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

For deg som liker sandvolleyball og som ønsker å utvikle dine ferdigheter i sanda. Vi har vår egen sandvolleyballhall tilgjengelig året rundt!

Sandvolley er en linje med hovedfokus på sandvolleyball! Du vil lære sandvolleyball både ute og inne i vår egen innendørs sandvolleyballhall. På linja er målet at du skal oppleve idrettsglede og utvikling av egne volleyballferdigheter.

På linja har vi 4 treningsøkter i uka. De fleste ukene er det 3 økter med sandvolleyball, men i perioder driver vi også med innendørsvolleyball og andre idretter og aktiviteter for å gi variasjon og nye utfordringer. For de spesielt interesserte kan det være en mulighet å være med på lag utenom skoletid også.

I november reiser Sandvolleylinja til Lanzarote på treningsleir. Der bor vi på Club la Santa, et stort treningssenter med mange idrettsbaner og ulike treningstilbud. Sandvolleyballøkter ved strandkanten og andre unike idrettsaktiviteter på senteret er bare en liten del av alt som det går an å gjøre. Andre aktivitetstilbud vil være paddletennis, brettseiling, surfing, stisykling og mye mer!

Hvert år stiller skolen lag til Norgesmesterskapet i volleyball for videregående skoler. I tillegg til dette arrangerer vi kamper og turneringer mot andre folkehøgskoler.

Linjelærer er Liv Nuland Lekven, som har lang erfaring som sandvolleyballtrener og lærer. Iver Horrem, tidligere profesjonell sandvolleyballspiller, er en av flere dyktige trenere som kommer innom i løpet av året.

Mer info om linja på skolens internettside .