× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Nettserie og Film (vår) favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

Et halvt år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Her får du profesjonelt filmutstyr i hendene fra dag én - for allerede første uke smeller vi i gang med produksjon av mini-nettserie! Dette er linja for deg som vil lage film - hele tiden, hele året.

Til forskjell fra andre filmlinjer, så er det så å si ingen teoriundervisning ved Nettserie- og Film-linja på Toppen. Alt læres "as we go" – altså gjennom å lage film, og så lære det som trengs underveis. Samtidig tar vi oss selvfølgelig tid til en kaffe, en prat og spontan moro – for det er jo tross alt dét denne linja skal være; et morsomt år med filmproduksjon!

Vi samarbeider med flere linjer på skolen, spesielt med Skuespiller - film og teater og Laptopmusiker. Og du er selv med på å bestemme hvilke prosjekter vi skal ta fatt på gjennom året; alt fra musikkvideo til stop-motion til action og drama.

Med "learn as we go"-metoden legges undervisningen så nært opp til filmbransjen som mulig, slik at du i løpet av året skal ha opparbeidet deg en betydelig og bransjerelevant kompetanse, der du har møtt og løst utfordringene i praksis på filmsettet. I tillegg vil du også ha jobbet fram en omfattende og variert showreel fra årets produksjoner. Alt dette kan du så bruke til å søke deg inn på videre filmstudier – eller rett og slett bare gå rett ut og produsere moroa på egenhånd!